Login kopers

Wonen op een historische plek

Tichellande dankt haar naam aan de oude tichelgaten die in het woongebied liggen. De historische waterpartijen vormen met hun omliggende begroeide randen het groene hart van de nieuwe wijk.

Nieuwbouwproject Tichellande

Wonen aan het water is in Nederland populair. En terecht; er gaat een rustgevende werking van uit. Daarbij trekt water ook veel bijzondere flora en fauna. In andere wijken zien we daarom de schep de grond in gaan om kunstmatige waterpartijen te creëren. Zo niet in Tichellande. Hier heeft het water historie, reden om de wijk er ook naar te vernoemen.

Tichellande dankt haar naam namelijk aan de zogenaamde tichelgaten die in het hart van het gebied liggen. Deze kleiwingaten zijn in de 19e en 20e eeuw ontstaan door het winnen van klei door steenfabriek Derick & Geldens om stenen en tegels te produceren. De materialen zijn in vele beroemde gebouwen in Nederland terug te vinden.

De tichelgaten vormen straks met hun omliggende begroeide randen het groene hart van de wijk Tichellande. Doordat de wijk verder geen doorgaande wegen krijgt, woon je hier rustig én veilig.

Interesse in een huis in plan Tichellande? Volg het project en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen!

Prijzen vanaf € 126.315,- v.o.n.

krabben__ans_mol_-_van_de_camp.jpg
Ans Mol Ans Mol Makelaardij 024-3231619

Goedenavond, ik ben Ans. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

krabben__ans_mol_-_van_de_camp.jpg
Ans MolAns Mol Makelaardij

Plan Tichellande in beeld bij RTL WoontipsTichellande in 360°


Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Druten en omgeving?