Login kopers

Heerlijk wonen in Buitenplaats Wijnbergen

Aan de zuidzijde van Doetinchem bevindt zich een bijzonder gebied: Buitenplaats Wijnbergen. De rust van de natuur overheerst. Dorps en landelijk wonen; de groene omlijsting van de nieuwe, duurzaam ingerichte woonwijk.

Nieuwbouwproject Dorps en Landelijk in Buitenplaats Wijnbergen - Doetinchem

Aan de zuidzijde van Doetinchem bevindt zich een bijzonder gebied: Buitenplaats Wijnbergen. Het glooiende landschap is weids en wordt aan de oostzijde begrensd door de Kapperskolk. Aan de westzijde ligt de Wijnbergse Loopgraaf. Het zijn plekken met veel water, ruigtes van gras en bosschages. Het groen vormt de omlijsting van de nieuwe, duurzaam ingerichte woonwijk.

Elke buurt krijgt haar eigen identiteit, met dorpse uitstraling. Overal vind je met zorg ingerichte speelplaatsen, grasvelden en trapveldjes. De woonwijk krijgt haar eigen multifunctionele centrum (MFC) voor onderwijs, kinderopvang, zorg en welzijn.

Fase 3C: in voorbereiding
De woningen in fase 3C zijn nog in ontwikkeling. Op dit moment is alleen de informatie bekend zoals vermeld op de projectwebsite. Naar verwachting kunnen we met de verkoop eind april van start. Tot die tijd presenteren wij steeds meer informatie over de woningen, zoals artist impressies, woningplattegronden, indicatieve verkoopprijzen en de datum van start verkoop. Zodra nieuwe informatie bekend is, plaatsen wij dit direct op de projectwebsite en verzenden een nieuwsbrief aan alle belangstellenden.

Inschrijven vanaf start verkoop (n.v. april)
Vanaf de start verkoop in april is het gedurende een bepaalde periode mogelijk om je in te schrijven voor het bouwnummer van je voorkeur. Na die periode vindt de loting/toewijzing plaats. Ook pas vanaf start verkoop zijn het Woon!magazine, de prijslijst en andere documenten zoals de optielijst beschikbaar. 

Prijzen vanaf € 285.000,- v.o.n.

Mulders_Quint_Michael_Nijboer.jpg (1)
Michael Nijboer Heilbron Mulders Quint Makelaardij 0314-363366

Goedemiddag, ik ben Michael. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Mulders_Quint_Michael_Nijboer.jpg (1)
Michael NijboerHeilbron Mulders Quint Makelaardij

Kijk rond in de nieuwe woonwijk (360° foto)
Bekijk Wijnbergen vanuit de luchtOp de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Doetinchem en omgeving?