Login kopers

Aangenaam wonen in de Maasbroekse Blokken

Maasbroeksche Blokken is een nieuwbouwwijk aan de noordzijde van Boxmeer waar al ruim 200 woningen zijn gerealiseerd. Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling realiseert in fase 2 van dit project 27 woningen.

Maasbroekse Blokken

Even buiten Boxmeer, aansluitend aan eerder gerealiseerde fasen van de nieuwbouwwijk Maasbroekse Blokken, worden nog 27 mooie rij- en hoekwoningen gebouwd. In zeer gevarieerde verschijningsvormen, passend in de omgeving.

Twee korte rijen van 6 woningen komen aan de noordzijde van de huidige bebouwing, de overige woningen liggen iets zuidelijker. Maar voor alle woningen geldt: je loopt zo het buitengebied in en hebt daar bij veel van de woningen ook direct uitzicht op.

Bijzonder is de onderscheidende architectuur van de diverse blokjes. Dat geeft veel te kiezen! Van klassiek eigentijds tot robuust modern met drie volwaardige woonlagen naar romantisch tweelaags met vliering. Gloednieuw, dus volledig beantwoordend aan de eisen van deze tijd. Maar ontworpen met oog voor de sfeer van de directe omgeving.

Alle woningen zijn verkocht
Alle woningen hebben een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding wat ervoor zorgt dat hier wonen voor iedereen bereikbaar is. De omgevingsvergunning is inmiddels verleend en de bouw is gestart! Kijk voor meer woningen in regio Nijmegen op: vanwanrooij.nl/regio-nijmegen

Twan Poels, Erwin02.jpg
Erwin Kersten Makelaardij Twan Poels Cuijk 0485-319220

Goedenavond, ik ben Erwin. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Twan Poels, Erwin02.jpg
Erwin KerstenMakelaardij Twan Poels Cuijk

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Boxmeer en omgeving?