Login kopers

Wonen in het ware Brabant

Even buiten Bergeijk, op een plek die iedereen kent als ’t Loo, wordt gebouwd aan een nieuwe buurt. Kleinschalig, passend in de omgeving. 46 woningen komen er in totaal, gelegen rondom een hof.

Bergeijk | Wonen in het Ware Brabant

Even buiten Bergeijk wordt gebouwd aan een nieuwe buurt. Kleinschalig, passend in de omgeving. 46 woningen komen er in totaal, gelegen rondom een hofachtig pleintje. Gloednieuwe woningen, dus volledig beantwoordend aan de eisen van de tijd. Maar ontworpen met een open oog voor de sfeer van de directe omgeving.

Wat het meest opvalt, is echter de grote mate van keuzevrijheid die je als koper hebt bij de indeling. Er zijn volop (betaalbare!) opties, zoals uitbouwen, erkers of dakkapellen. Daarnaast kan de indeling van de woningen in overleg met de kopersbegeleider aangepast wor­den. Op die manier word je nieuwe woning echt jouw eigen woning!

In Even Buiten worden 4 woningtypen gerealiseerd: klassieke halfvrijstaande woningen, statige kopvilla's, ruimtelijke hoekwoningen en aantrekkelijke tussen­woningen. Stuk voor stuk woningen met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Fase 2 in aanbouw!
De bouw van fase 1 is gestart in december 2014. De woningen zijn inmiddels opgeleverd en bewoond. Fase 2 is medio 2015 in verkoop gebracht. De bouw is in maart 2016 gestart!

Prijzen vanaf € 242.500,- v.o.n.

van_santfoort_geert_ansems.jpg
Geert Ansems Van Santvoort Makelaars 0497-513393

Goedemorgen, ik ben Geert. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

van_santfoort_geert_ansems.jpg
Geert AnsemsVan Santvoort Makelaars

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Bergeijk en omgeving?